Формування екологічної свідомості молодших школярів в умовах Нової української школи. - Шевчук, Кристина; Коропецька, Галина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023)
Тези присвячені розкриттю особливостей формування у молодших школярів екологічної свідомості
Keywords: екологічна свідомість