Вираження маніпуляції в рекламних англомовних текстах та її вплив на аудиторію (на матеріалі сучасних англомовних онлайн журналів) - Крулик, Людмила Михайлівна (My University, 2025)
Робота присвячена дослідженню маніпуляції в англомовному журнальному рекламному дискурсі, розглянуто її лексичні, синтаксичні та прагматичні прояви, а також проведено їх порівняльний аналіз у британському та американському дискурсах. Матеріалом дослідження слугували випуски журналів Cosmopolitan UK та Cosmopolitan USA (2024 – 2025 рр.). Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: маніпуляція, рекламний дискурс, лінгвістичні засоби, прагматичні засоби, порівняльний аналіз