Deutsch in Hotellerie und Tourismus - Король (Книги – ХХІ, 2012)
Навчальний посібник призначений для студентів туристичних спеціальностей та спеціалізацій, які мають базовий рівень володіння німецькою мовою.
Мета посібника – сформувати у студента комунікативні навички у сфері професійного спілкування німецькою мовою в усній та письмовій формах. Посібник містить тексти з лексико-граматичними завданнями, що спрямовані на засвоєння базового словникового запасу туристичних термінів та дають загальне уявлення про сучасні тенденції в галузі туризму й готельного господарства.
Keywords: Tourismus, Reisebüro, Ferienreisebuchung, Hoteltypologie, Hotelklassifizierung