ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ФРАНЧАЙЗИНГУ В СФЕРІ ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ - Venher, Yevgeniy; Cherdantseva, Iryna (My University, 2018)
Визначенні показові тенденції розвитку ринку франчайзингу з врахуванням специфічних умов розвитку економіки України на основі базових методологій маркетингового дослідження та загальнодоступних результатів опитувань експертів та операторів вітчизняного ринку франчайзингу. Розглянута активність франчайзерів в основних сегментах рітейлу. Систематизована маркетингова інформація щодо сектора франчайзингу в Україні. Акцентовану увагу на чинниках, які впливають на параметри розвитку франчайзингу як пріоритетного формату розвитку роздрібних торговельних мереж в Україні. За результатами проведеного дослідження виділені чинники, які безпосередньо впливають на розвиток франчайзингу в Україні.
THE MAIN TRENDS OF FRANCHISING DEVELOPMENT IN THE TRADE FIELD OF UKRAINE
Keywords: франшиза, франчайзинг, франчайзингові мережі, чинники розвитку ринку, оператори ринку, торговельні точки