Особливості гідромережі та руслових процесів р. Річка (басейн Чорного Черемошу) - Kosteniuk, Liudmyla; Костенюк, Людмила; Одинська, Леся (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Розглянуто природні умови та руслові процеси на р. Річка, визначено певні особливості та зміни в гідромережі р. Річка.
Keywords: руслові процеси; типи русел; річка Річка; малі річки Українських Карпат