Публічне управління кризовими комунікаціями в умовах війни: регіональний досвід - Пірожков, Євгеній Ігорович (My University, 2025)
У дослідженні здійснено комплексне вивчення формування регіонального досвіду публічного управління кризовими комунікаціями в умовах російсько української війни в контексті управлінських практик національного рівня. Актуальність дослідження зумовлюється трансформацією самої природи державного управління, яке в умовах війни набуває рис адаптивного, безпекового та стратегічного реагування. Всебічний аналіз проблеми передбачав визначення теоретичних засад публічного управління комунікаціями в умовах війни, характеристику національного виміру публічного управління кризовими комунікаціями в умовах війни, дослідження організації кризових комунікацій системи публічного управління у Чернівецькій області та розкриття особливостей комунікацій в системі влада – медіа – громадськість – бізнес в регіональних управлінських практиках. Вивчення цих процесів дозволило означити напрями підвищення ефективності публічного управління кризовими комунікаціями. Особливу увагу приділено аналізу регіонального виміру кризових комунікацій, що фокусувався на досвіді Чернівецької області.
Keywords: публічне управління; кризові комунікації; російсько українська війна; дезінформація; інформаційна відкритість