Здоровецький В. Історико-етнографічна діяльність Дмитра Яворницького: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Здоровецький, Вадим (My University, 2023)
Здоровецький В. Історико-етнографічна діяльність Дмитра Яворницького: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.