Особливості психоемоційного стану та харчової поведінки студентської молоді в умовах вимушеної соціальної ізоляції, що спричинена пандемією covid-19 - Іскрун, Юлія Георгіївна (My University, 2021)
В умовах поширення пандемії COVID-19 та з початком введення карантинних заходів українське суспільство постало перед низкою організаційних, освітніх, професійних, економічних і соціальних викликів. Дослідження психоемоційного стану студентської молоді та харчової поведінки є актуальним, адже складні психологічні процеси у свідомості й поведінці студентів цього віку, психоемоційні переживання пов’язані як із завершенням біологічного та фізіологічного розвитку, так і з адаптацією до нових умов навчання й проживання в умовах вимушеної ізоляції, спричиненої короновірусною хворобою. Вивчення показників психоемоційного стану (самопочуття, активності, настрою, особистісної та реактивної тривожності, депресії) студентів в умовах вимушеної соціальної ізоляції, спричиненої пандемією COVID-19, виявило ряд особливостей.