ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ЯК НАПРЯМ СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ - Mudryi, Yaroslav (My University, 2023)
У тезах наведено роль працевлаштування осіб з інвалідністю як складової соціальної реабілітації для їх інтеграції у суспільство.
Keywords: працевлаштування; особи з інвалідністю; соціальна реабілітація