Формування ціннісного ставлення до природи в спадщині Лесі Українки - Шевчук, Кристина; Tyron, Oksana (My University, 2021)
У даній статті акцент автором робиться на виховний потенціал спадщини Лесі Українки в контексті формування у молодших школярів ціннісного ставлення до природи. Зокрема звертається увага на виховні можливості формування екологічної культури, природоохоронної діяльності, бережливого ставлення до оточуючого світу в поезіях Лесі Українки до наймолодших читачів.
Keywords: Леся Українка, ціннісне ставлення до природи