Науково-дослідна та педагогічна практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.03 «Середня освіта (Історія)»: Навчально-методичний посібник - Яценюк, Галина; Дробіна, Лілія; Добржанський, Олександр (Чернівці: Технодрук, 2024)
Навчально-методичний посібник містить методичні матеріали науково-дослідної та педагогічної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, в яких відображено мету та завдання практик, загальні положення, права та обов’язки керівників практики та здобувачів. Відповідно до положення про проходження практики матеріали містять основні етапи практик, бази практики та методичні рекомендації щодо оформлення основної документації. В посібнику вміщені зразки всіх документів та титульних листів, а також рекомендована література, корисні інтернет-ресурси та посилання на основні нормативні документи.
Науково-дослідна та педагогічна практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.03 «Середня освіта (Історія)» : Навчально-методичний посібник / Укладачі: д.і.н., проф. Добржанський О.В., к.і.н, доц. Яценюк Г.М.; к.і.н., асист. Дробіна Л.М. Чернівці, 2024. 224 с.