Розвиток силових здібностей жінок 21-28 років на заняттях фітнесом - Ерстенюк, Анастасія Романівна (My University, 2022)
Доведено необхідність застосування науково-обґрунтованого підходу до розробки змісту та методики занять оздоровчою гімнастикою для жінок похилого віку: підхід урядових структур до оптимізації процесу оздоровлення людей похилого віку засобами фізичної культури, як можливості збільшення трудового потенціалу, створення умов для активного довголіття та підвищення соціального благополуччя громадян України; високий попит на фізкультурно-оздоровчі технології, що враховують інволюційні зміни літніх жінок та особливості професійної діяльності сфери розумової праці.
Keywords: заняття, жінки, похилий вік, оздоровча гімнастика, рівень, фізичні можливості