Матеріали навчальної практики з геодезії: методичний посібник : у 2-х частинах. Ч.1. - Darchuk, Kostiantyn; Smirnov, Yaroslav (Чернівецький національний університет, 2016)
У пропонованому виданні наведено низку текстової, табличної та графічної інформації, яка відображає зміст топографо-геодезичних вишукувальних робіт. Рекомендовано як взірець належного виконання завдань навчальної геодезичної та топографічної практик, зокрема в процесі заповнення й оформлення відповідних форм, журналів, відомостей та бланків, а також складання планово-картографічних матеріалів. Для студентів вищих навчальних закладів, спеціальностей “Геодезія та землеустрій”, “Будівництво та цивільна інженерія”, “Архітектура та містобудування”, “Садово-паркове господарство”, а також інших напрямів підготовки, компетенції яких пов’язані з топографо-геодезичними дисциплінами.
Keywords: геодезія; навчальна геодезична практика