Збірник ситуаційних (кейсових) завдань з навчальних дисциплін «Інновації та інноваційна економіка», «Інновації та маркетинг інновацій», «Маркетинг інновацій», «Інноваційний розвиток підприємства», «Digital-marketing», «Технології та новації» : навч. посібник. - Буднікевич, Ірина Михайлівна; Крупенна, Інга Анатолівна; Венгер, Євген Іванович; Кифяк, Олександр Васильович (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федковича, 2021)
Збірник ситуаційних завдань включає тексти конкретних ілюстративних ситуацій пов’язаних з інноваціями, інноваційним розвитком, інноваційною економікою, інноваційним менеджментом та маркетингом, digital-marketing підібраних за матеріалами періодики, мережі Інтернет, сайтів компаній, консалтингових компаній, які допоможуть студентам оволодіти кейсовим методом навчання. Case-method, метод конкретних ситуацій (МКС) – це метод навчання, що дозволив багато в чому реалізувати концепцію практикуючого навчання в умовах аудиторних занять. До ситуацій сформовані запитання та завдання які допоможуть узагальнити попередні знання з довузівської підготовки, використати навички кваліфікаційного рівня – бакалавр та магістр, розвинути креативні риси особистості, перспективне мислення студентів і дозволять використати їх у сучасній інноваційно спрямованій економіці. Для студентів Галузі знань 07 – Управління та адміністрування та Галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки. Різноманіття практичних аспектів висвітлених у навчальному посібнику роблять його корисним для інших спецкурсів з підготовки бакалаврів та магістрів, для практикуючих фахівців інноваційної діяльності різних рівнів управління.
Keywords: Збірник ситуаційних завдань; кейсові завдання; Інновації та інноваційна економіка; Маркетинг інновацій; Інноваційний розвиток підприємства; Digital-marketing; Технології та новації