Методика оцінки техніки прийому і передачі м'ячу у кваліфікованих футболістів - Масікевич, Віктор Васильович (My University, 2023)
У роботі теоретично розкрито стан кількісної оцінки взаємозв'язку окремих компонентів підготовленості кваліфікованих футболістів, що впливають на якість ігрової діяльності. Обґрунтовано методику оцінки техніки прийому і передачі м'яча у дотику у кваліфікованих футболістів. Перевірено ефективність методики оцінки техніки прийому і передачі м'яч в дотику кваліфікованих футболістів.
Keywords: футбол, ігрова діяльність, спортивна підготовка