Інформаційні технології в менеджменті землеустрою : тестові завдання. - Мельник, Антон Анатолійович; Дарчук, Костянтин Вікторович; Сухий, Петро Олексійович (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2021)
У запропонованому виданні містяться тестові завдання
Геодезії, картографії та управління територіями
Keywords: Інформаційні технології; Землеустрій