PRACTICAL ENGLISH PHONETICS - Ліннікова, Вікторія Олександрівна; Довгопола, Анна Сергіївна; Суродейкіна, Тетяна Суродейкіна (Технодрук, 2024)
Практичний посібник висвітлює питання основних розділів курсу практичної фонетики сучасної англійської мови. Його мета – ознайомити студентів з основними особливостями артикуляції окремих фонем, а також дати можливість студентам закріпити теоретичні знання за допомогою практичних завдань. Всі матеріали викладені англійською мовою. Посібник призначений для студентів першого курсу факультету іноземних мов, які вивчають англійську мову як першу іноземну, а також усіх, хто цікавиться вивченням фонетики.
Keywords: Phonetics; Segmental Phonetics; Transcription