Ринок фінансових послуг, інструментів та технологій: метод.вказ. - Грубляк, Оксана Михайлівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024)
Методичні вказівки побудовані з урахуванням вимог кредитно-трансфертної системи організації освітнього процесу та містять перелік питань, практичні завдання, глосарій, тестові завдання для самоперевірки, питання для самостійної роботи, список використаних джерел. Для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти.
Keywords: ринок фінансових послуг