Трансформація системи аграрних ринків - Lopatynskyi, Yurii; Halytskyi, Andzhei (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020)
Розглянута трансформація системи аграрних ринків за різними підходами.
Keywords: Аграрні ринки; COVID-19