ХV БУКОВИНСЬКА МІЖНАРОДНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ПРОГРАМА Чернівці, 17 – 18 жовтня 2025 р. програма. - Гуйванюк, Микола Романович (My University, 2025)
Програма 15 Буковинської ьміжнародної історико-краєзнавчої конфернції
Keywords: Буковна, краєнавство, конференція