Управління фінансовими активами - Сокровольська, Наталя Ярославівна; Юрій, Едуард Олександрович; Корбутяк, Аліна Георгіївна; Гаватюк, Людмила Станіславівна (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2021)
У посібнику розкрито теоретичні основи управління фінансовими активами підприємства, суть і методи управління дебіторською заборгованістю, особливості управління й оцінки пайових цінних паперів, основи управління борговими цінними паперами та деривативами, особливості довірчого управління фінансовими активами, зарубіжний досвід управління фінансовими активами. Для студентів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів і фахівців фінансово-кредитних установ, які займаються дослідженням фінансового стану суб’єктів господарювання.