Екологічне та земельне право. Навчально-методичний посібник - Kozmuliak, Kateryna (ЧНУ ім. Юрія Федьковича, 2022)
Видання розроблене відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Екологічне та земельне право» для спеціальності 081 «Право» з метою змістовного вивчення курсу «Екологічне та земельне право». Посібник містить по кожній темі курсу план лекційного заняття, контрольні завдання та запитання для самоперевірки, практичні завдання, методичні вказівки до вивчення курсу, перелік рекомендованої літератури. Призначений для проведення практичних занять з дисципліни «Екологічне та земельне право».
Keywords: екологічне право, земельне право, посібник