Застосування діяльнісного підходу на уроках математики в 5-6 класах ЗЗСО - Малек, Роман (My University, 2023)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.
Keywords: Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.