Fachsprache der WIRTSCHAFT. Фахова мова ЕКОНОМІКИ - Коропатніцька, Тетяна Петрівна; Материнська, Олена Валеріївна; Михайленко, Валерій Васильович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
Навчально-методичний посібник для студентів галузі знань 035 „Філологія“ спеціальностей „Германській мови та літератури (німецька, англійська мови)“, „Переклад (з німецької, англійської мов)“ та галузі знань 07 „Управління та адміністрування“