Спортивні види туризму - Лясота, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2020)
Навчальний посібник призначений для формування у студентів знань, вмінь і навичок про основні положення і принципи спортивного туризму, його структуру і завдання при підготовці студентів з пішохідного, гірського, лижного, водного туризму з урахуванням специфіки цих видів туризму. Розраховано для студентів, викладачів, спеціалізованих спеціальностей і факультетів.