ОСОБЛИВОСТІ БЮДЖЕТНОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Корбутяк, Аліна Георгіївна; Сокровольська, Наталія Ярославівна (Чернівецький національний університет, 2022)
В умовах військової агресії росією важливим є забезпечення своєчасного та оперативного, і безперервного виконання місцевих бюджетів. У період дії воєнного стану органами виконавчої та законодавчої влади прийнято ряд швидких, ефективних, оперативних рішень, що дали можливість забезпечити ефективне функціонування бюджетної сфери.
Фінансові інструменти сталого розвитку економіки : матеріали ІV міжнародної науково-практичної конференції
Keywords: бюджетний процес, воєнний стан