Біомеханіка рухових дій - Ячнюк, Максим Юрійович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчально-методичному посібнику розглянено наукові основи біомеханіки, біомеханічного аналізу рухової діяльності людини та як вона повʼязана з галуззю фізичної культури і спорту. Наведено дані з практичних досліджень, методів біомеханічного модулювання рухових дій, подано біомеханічну класифікацію опорно-рухового апарату людини. Для студентів факультету фізичної культури та здоровʼя людини денної та заочної форм навчання.
Навчально-методичний посібник
Keywords: біомеханіка; рухові дії; руховий апарат; біоланка; локомоція