Теоретико-методологічні аспекти вивчення диспропорцій в міжнародному туризмі - Костащук, Марина Іванівна; Костащук, Володимир Іванович (My University, 2017)
в статті розкрито деякі теоретико-методичні підходи щодо вивчення диспропорцій в міжнародному туризмі. Акцентовано увагу на необхідності вивчати натуральні, економічні, вікові та мотиваційні показники диспропорцій. Обґрунтовано необхідність аналізу як загальних так i відносних показників при вивченні диспропорцій.
Keywords: міжнародний туризм, диспропорція, туристичний баланс.