Поняття договору страхування відповідальності - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький державний університет, 1999)
The notion of the treaty of the insurance of responsibility is defined, its peculiarities, distinctive signs are analyzed in this article.
Keywords: страхування; договір; відповідальність; договір страхування цивільно-правової відповідальності