Мета як властивість фінансово-правового інституту - Vakaryuk, Lyudmyla (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2010)
Розкривається мета як властивість фінансово-правового інституту, аналізуються основні підходи до її розуміння вченими юристами-фінансистами, з’ясовується визначення мети інститутів бюджетного та податкового права вітчизняним та зарубіжним законодавцем.
Keywords: мета фінансово-правового інституту; властивість фінансово-правового інституту; фінансово-правовий інститут; бюджетне право; податкове право