Формування граматичних навичок за допомогою інформаційних технологій та освітніх платформ у процесі викладання англійської мови в середніх класах - Єленюк, Даріна Олександрівна (My University, 2023)
У роботі обґрунтовано, розроблено і перевірено методику організації пробного навчання з англійської мови з метою розвитку граматичних навичок учнів середньої школи за допомогою інформаційних технологій та освітніх онлайн-платформ (MyEnglishLab). Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: освітня платформа, граматичні навички, пробне навчання, інформаційні технології, викладання англійської мови