Аналіз впливу диджиталізації на розвиток готельно-ресторанної сфери в ОАЕ - Урсу, Кароліна Михайлівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Магістерська робота розглядає питання впровадження диджиталізації готельно-ресторанної сфери на прикладі Об'єднаних Арабських Еміратів, їх передумови розвитку та сучасний стан. Проаналізовано особливості диджиталізації та напрями впровадження інновацій в готельне та ресторанне господарства ОАЕ. У дослідженні деталізовано розробки цифрового продукту шляхом впровадження в готельно-ресторанну індустрію мобільних додатків. Розглянуто перспективи готельно-ресторанного бізнесу ОАЕ, запропоновано покращення використання соціальних мереж, описано новації в онлайн-реєстрації та створенні мобільних додатків.
Keywords: диджиталізація, інновація, готельно-ресторанна сфера, мобільні додатки, онлайн-реєстрація, розвиток.