Паблік Рілейшнз. Методичні рекомендації. - Цікул, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; ПВКФ «Технодрук», 2025)
Методичні рекомендації розроблено на основі робочої програми навчальної дисципліни «Паблік Рілейшнз» для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (ОПП «Політологія») за спеціальністю С2 Політологія галузі знань С Соціальні науки, журналістика та інформація факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.