Цифрові технології управління людськими ресурсами в сучасній системі публічного управління України - Микалюк, Михайло Михайлович (My University, 2025)
Микалюк М.М. Цифрові технології управління людськими ресурсами в сучасній системі публічного управління України. 281 «Публічне управління та адміністрування» ОПП Державна служба; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, м. Чернівці, 2025 р. Магістерське дослідження містить результати наукових розробок зарубіжних та вітчизняних вчених, які відображають особливостей використання цифрових технології управління людськими ресурсами в сучасній системі публічного управління України. В дослідженні: 1) розкрио зміст теоретичних та нормативно-правових правових основ управління людськими ресурсами в публічному управлінні; 2) охарактеризовано ключові технології управління людськими ресурсами в системі публічного управління; 3) проаналізовано зарубіжний досвід використання цифрових технологій управлiння людськими ресурсами у системі публічного управління; 4) досліджено стратегічні підходи та особливості розвитку цифрових технологій управління людськими ресурсами в сучасній системі публічного управління України в умовах дії правового режиму воєнного стану; 5) визначено ключові напрямки формування ефективної системи управління людськими ресурсами органів державної влади та місцевого самоврядування України в умовах цифровізації.
Keywords: людські ресурси; кадровий потенціал; управління людськими ресурсами; цифровізація; HR-технології; цифрові технології управління людськими ресурсами