Система принципів сучасного міжнародного права - Задорожна, Світлана (Вісник Чернівецького факультету Національного університету «Одеська юридична академія», 2015)
В даній статті досліджується сучасний стан доктрини міжнародного права про систему принципів міжнародного права, характерні риси системи принципів міжнародного права, основні підстави класифікації принципів міжнародного права, аналізуються види принципів сучасного міжнародного права.
Keywords: міжнародне право, теорія міжнародного права, система принципів міжнародного права, характерні ознаки системи принципів міжнародного права, класифікація принципів міжнародного права, види принципів міжнародного права