Становлення фермерства в Україні: просторово-часовий аналіз - Заячук, Мирослав Дмитрович (My University, 2014)
З'ясовано суспільно-географічна сутність фермерського укладу. Розглянуто чотири періоди становлення селянського укладу фермерського типу, геопросторові особливості сучасного періоду його розвитку в Україна. Виділено і охарактеризовано етапи становлення фермерства в цей період.
Formation of farming in ukraine: spatial-temporal analysis
Keywords: фермерське господарство; геопросторові особливості становлення фермерства; динаміка розвитку фермерства