Поняття та особливості трудових прав - Vakaryuk, Lyudmyla (Visegrad journal on human rights, 2017)
Стаття присвячена дослідженню трудових прав як окремого виду прав у системі прав людини. На основі аналізу сутнісних особливостей трудових прав, доктринальних та нормативних підходів до розуміння цієї правової категорії визначено поняття «трудові права людини».
Keywords: трудові права людини; право на працю; трудова діяльність; потреба; трудове законодавство