МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ: виїзні та в'їзні туристичні потоки. - Король, Олександр дмитрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2026)
У виданні розглянуто поняття, особливості та методологія статистичного обліку міжнародних туристичних потоків. Висвітлено загальносвітову динаміку, регіональний розподіл, чинники виїзних і в’їзних туристичних потоків. Подано класифікацію країн походження і призначення туристів за валовими та питомими показниками туристичних потоків. Для здобувачів спеціальності J3 – Туризм і рекреація, які навчаються на освітніх програмах зі спеціалізацією на міжнародному туризмі.