Practical Course of English - Павлович, Тетяна Іванівна (Технодрук, 2022)
Навчальний посібник з аналітики та усного мовлення містить комплекс завдань та вправ спрямованих на розвиток комунікативних навичок когерентного мовлення, використання сформованих діалогічних та монологічних компетенцій на систематизацію і розширення словникового запасу. Запропонований посібник призначено для студентів першого курсу факультету іноземних мов, що вивчають англійську мову як першу іноземну.
Keywords: навчальний посібник для 1 курсу