Побудова інформаційної системи в контексті реалізації функцій стратегічного управління - Kuz, Vasyl (Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, 2016)
Досліджено теоретичні питання формування інформаційного забезпечення процесу прийняття стратегічних управлінських рішень. Розглянуто вагомість бухгалтерського обліку при формуванні інформаційної системи підприємства. Здійснено побудову інформаційної моделі стратегічного управління шляхом ідентифікації в ній підсистем стратегічного обліку та аналізу. Ідентифіковано канали надходження інформації до підсистеми стратегічного обліку для її оброблення.
BUILDING INFORMATION SYSTEMS IN THE CONTEXT OF REALIZATION OF FUNCTIONS OF STRATEGIC MANAGEMENT
Keywords: бухгалтерський облік; інформаційна модель; інформаційна система; інформаційне забезпечення; стратегічне управління; стратегічний аналіз; стратегічний облік