РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ В УКРАЇНУ - Чорней, Олег Дмитрович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі розкрито основні види, особливості соціальних послуг в Україні, а також проаналізовано їх трансформацію після повномасштабного вторгнення. Перший розділ містить ретроспективний аналіз і концептуалізацію проблеми соціальних послуг, розкриває особливості організації соціальних послуг в Україні у довоєнний час. У другому розділі проаналізовано нормативно-правове регулювання системи організації надання соціальних послуг в Україні в умовах військового стану та виокремлено практичні аспекти надання соціальних послуг під час повномасштабного вторгнення в Україну. Робота містить соціологічне опитування про доступність соціальних послуг для внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни, на території України.
Keywords: соціальні послуги, базові соціальні послуги, внутрішньо переміщена особа, надавачі соціальних послуг, отримувачі соціальних послуг, вразливі групи населення, складні життєві обставини.