Біоорганічна хімія - Voloshchuk, Oksana; Nykolaichuk, I (My University, 2020)
У посібнику подані лабораторні роботи і тестові завдання для формування комплексних знань студентів з особливостей хімічної структури та властивостей біологічних молекул, задіяних у ключових процесах життєдіяльності організмів.
Keywords: Біомолекули