Дарійчук І. Становище українського православ’я у складі Речі Посполитої: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Дарійчук, Іванна (My University, 2023)
Дарійчук І. Становище українського православ’я у складі Речі Посполитої: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.