Ґендерний чинник у вживанні квантифікаторів неозначеної кількості в художньому та політичному дискурсах - Hryzhak, Liudmyla; Drapak, Anastasiia (Видавничий дім «Родовід», 2017)
У статті досліджено вплив ґендерного чинника на особливості вживання квантифікаторів неозначеної кількості в художньому та політичному дискурсах. У результаті аналізу встановлено, що ґендерний чинник зумовлює як кількість вжитих квантифікаторів неозначеної кількості, так і специфіку їх вибору у досліджуваних дискурсах.
Keywords: ґендер; дискурс; квантифікатор; кількість; неозначений