ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ - Юрій, Едуард Олександрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Збірник тестових завдань з дисципліни «Фінансовий моніторинг» підготовлено з метою забезпечення ефективного контролю знань та самостійної роботи студентів. Збірник охоплює ключові теми навчальної дисципліни. Тестові завдання структуровано відповідно до логіки навчальної дисципліни. Для здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».
Keywords: фінансовий моніторинг; протидія легалізації доходів (відмиванню коштів); фінансування тероризму; ризик-орієнтований підхід; міжнародні стандарти FATF; бенефіціарна власність; ідентифікація клієнтів (KYC); фінансові операції та їх аналіз; державне регулювання фінансового сектору; економічна та фінансова безпека