Поетична творчість Павла Вишебаби: літературознавчий та дидактичний аспекти - Швець, Мар'яна Василівна (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження поетичної творчості Павла Вишебаби, окреслено ключові віхи життєвого шляху поета. Об'єктом дослідження стали поетичні твори, що увійшли до збірки «Тільки не пиши мені про війну» (2022). Подано методичні рекомендації щодо вивчення творчого доробку Павла Вишебаби в ЗЗСО, використання його поезії при підготовці й проведенні культурних заходів патріотичного спрямування.
Keywords: література; поезія; лірика війни; жанрові особливості; мотив; образ; символ; методика вивчення