Захист інформації телекомунікаційних систем та мереж - Чалий, Юрій (My University, 2022)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Захист інформації телекомунікаційних систем та мереж» для студентів всіх форм навчання спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка», 186 «Видавництво та поліграфія» ННІФТКН ЧНУ
Keywords: захист інформації, інноваційна діяльність