Особливості використання Sтем-освіти на уроках географіі: теоретичний та практичний аспект - Палікиржа, Костянтин Костянтинович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У науковому дослідженні розкрито теоретико-методологічні засади дослідження; висвітлено основні форми організації SТЕМ-навчання; охарактеризовано особливості впровадження SТЕМ-освіти на уроках географіі; проаналізовано використання інноваційних освітніх технологій SТЕМ-освіти на уроках географії у профільній школі; проведено соціологічне дослідження щодо готовності впровадження SТЕМ про'ктів в ЗЗСО; висвітлено перспективи SТЕМ-освіти як напряму модернізації освітнього середовища.
Keywords: заклади загальної середньої освіти, SТЕМ-освіта, урок географії, соціологічне дослідження, SТЕМ проєкти, освітнє середовище.