Формування граматичної компетентності студентів першого курсу за допомогою пісенного матеріалу - Ткачук, Христина Віталіївна (My University, 2023)
У роботі здійснено комплексне дослідження граматичної компетентності, а також пісенного матеріалу як одного із ефективних інструментів формування граматичної компетентності. У теоретичних розділах даної роботи розглянуто та відкрито стретагії та методи використання пісенного матеріалу. Схарактеризовано вплив пісень на студентів при вивченні мови, а також розглянуто прийоми та засоби формування граматичної компетентності. За допомогою пробного навчання перевірено ефективність методики використання пісенного матеріалу для формування граматичної компетентності студентів першого курсу.
Keywords: граматична компетентність, аутентичний пісенний матеріал, методи, студенти 1 курсу, стратегія