Право соціального забезпечення: Методичні вказівки для студентів юридичного факультету - Orlovskyi, Oleh (Чернівці: ЧНУ, 2003)
У методичних вказівках викладено основний зміст навчальної дисципліни “Право соціального забезпечення”. Посібник місить методичні рекомендації для вивчення відповідних тем із посиланням на нормативні акти та спеціальну літературу, дається перелік контрольних запитань, теми рефератів та перелік залікових питань. Для студентів юридичних вузів і факультетів, а також для тих, хто самостійно вивчає дисципліну “Право соціального забезпечення України”.
Keywords: трудове право